Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با تاکید بر توسعه رشته‌های حوزه بین الملل در دانشگاه‌ها، گفت: وزارت علوم در جذب دانشجویان خارجی تلاش می‌کند. ۲۵ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۶:۴۸ استانها مازندران نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بابلسر، منصور غلامی امروز در شورای دانشگاه مازندران با اشاره به مطلوب بودن روند جذب دانشجویان خارجی در دانشگاه‌های کشور، اظهار داشت: دانشجویان خارجی می‌توانند سفیران فرهنگی و افراد موثری در تداوم ارتباطات علمی بین المللی در دوران پس از فارغ التحصیلی باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به وجود 40 مرکز آموزش عالی غیردولتی در مازندران و ضرورت ساماندهی رشته‌های تحصیلی در دانشگاه‌های این استان، افزود استادان و مسئولان دانشگاهی باید تلاش کنند زمینه‌های امیدآفرینی در میان دانشجویان بیشتر شود و دانشجویان را باید علاوه بر آموزش‌های تئوریک، به آموزش‌های کاربردی نیز به‌عنوان یک وظیفه معلمی مبادرت کنند.

غلامی با اشاره به نقش اصلی دانشگاه‌های بزرگ هر استان به‌عنوان نماینده معین وزارت علوم در انجام امور آموزش عالی استان، تصریح کرد: با تفویض برخی از اختیارات به دانشگاه‌های معین در استان‌ها جهت تسریع در انجام امور و در راستای عدم تمرکزگرایی گام‌های موثری برداشته‌ایم و یکی از این اقدامات، بحث نظارت و ارزیابی توسط دانشگاه معین هر استان است که به‌درستی انجام می‌شود و تأثیرگذار بوده است.

وی تصریح کرد: انسجام بین مراکز آموزش عالی در استان‌ها بسیار مهم است و باید هم‌افزایی بیشتری در جهت پیشبرد راهبرد کلان آموزش عالی در هر استان در دستور کار قرار گیرد.

پذیرایی دانشجویان اصفهانی از زائران پاکستانی اربعینفرصت ارتباط دانشجویان و دانشمندان ایرانی با دانشمندان جهان اسلام فراهم شدبرگزاری استارتاپ‌های علمی دانشجویان را به سمت پیشرفت و توسعه سوق می‌دهد

وزیر علوم با بیان اینکه یکی از اهداف ساماندهی آموزش عالی، مأموریت‌گرا کردن دانشگاه‌ها است، گفت: در مراکز آموزش عالی هر استان باید توزیع مأموریت‌های علمی به فراخور نوع دانشگاه صورت پذیرد و در این میان، مأموریت‌گرا کردن دانشگاه‌ها بدین معنی است که دانشگاه‌ها هر نوع کاری را انجام ندهند و با توجه به ظرفیت‌ها و امکانات خود، به فعالیت‌های باکیفیت علمی و فناوری بپردازند و تأثیرگذار باشند.

وی افزود: دانشگاه‌های کشور پس از پیروزی انقلاب اسلامی و در دهه نخست انقلاب، با توجه به امکانات اندک‌ خود به تربیت نیروی انسانی در سطح کارشناسی مبادرت کردند که هم‌اینک این نیروهای کارشناس در سطوح مختلف استفاده می‌شود.

غلامی بابیان اینکه در دهه سوم انقلاب دانشگاه‌های کشور توانستند رتبه‌های علمی و پژوهشی کشور را در سطح جهانی ارتقا دهند، گفت: هم‌اکنون دانشگاه‌های کارآفرین در کشور در حال شکل‌گیری هستند و با ایجاد پارک‌های علم و فناوری و مراکز رشد، علاوه بر درآمدزایی و تبدیل ایده به محصول، حدود 43 هزار نفر به‌صورت مستقیم در این مراکز علمی فعالیت می‌کنند.

وزیر علوم با استقبال از پیشنهاد تأسیس پارک علم و فناوری دانشگاه مازندران، تصریح کرد: ارتباط دانشگاه و پارک علم و فناوری ضروری است و پارکی موفق خواهد بود که در آن استاد و دانشجو به‌صورت مستمر تردد و همکاری کنند.

انتهای پیام/ ت

R41358/P/S6,74/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۳۱۰۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آزمون غربالگری درون دانشگاهی المپیاد علمی دانشجویی وزارت بهداشت در دانشگاه آزاد برگزار شد

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز، شانزدهمین آزمون غربالگری درون دانشگاهی المپیاد علمی دانشجویی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به سرپرستی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران به صورت سراسری در واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد.

بیشتر بخوانید: سومین همایش سلامت، حکمت و حکمرانی در بیمارستان فرهیختگان برگزار می‌شود/ یکم اردیبهشت؛ آخرین مهلت ارسال مقالات

به گفته مهسا آل ابراهیم، رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران و مسئول المپیاد کشوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، آزمون غربالگری (مرحله اول انفرادی) شانزدهمین المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی کشور در تاریخ ۱۰ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳، در ۵ حیطه آموزش پزشکی، مدیریت نظام سلامت، همگرایی علوم پایه، استدلال بالینی و حیطه ی هنر و سلامت، با حضور بیش از ۸۰ نفر از داوطلبان این واحد دانشگاهی، در سالن شهید احدی ساختمان زرگنده برگزار شد.

وی افزود: برگزیدگان حیطه های مختلف آزمون غربالگری دانشگاهی، در خردادماه ۱۴۰۳ به المپیاد کشوری وزارت بهداشت راه خواهند یافت.

آل ابراهیم خاطرنشان کرد: با توجه به درخشش دانشجویان عزیزمان در المپیاد کشوری وزارت بهداشت در سال گذشته، امید آن داریم که امسال نیز به لطف پروردگار با کسب مدال های بیشتر، شاهد اعتلای جایگاه دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران، در المپیاد کشوری وزارت بهداشت باشیم.

انتهای پیام/

کد خبر: 1228971 برچسب‌ها دانشگاه علوم پزشکی

دیگر خبرها

  • لزوم تلفیق نظام‌های تربیتی و فناوری در دانشگاه‌ها
  • ضرورت استفاده از تکنولوژی هوش مصنوعی در علوم‌ پزشکی
  • تجلیل از ۲ عضو هیات علمی دانشگاه مازندران به عنوان استاد نمونه کشوری
  • رفع چالش‌های حوزه سلامت اولویت مسئولان باشد
  • بهره‌برداری از فاز اول سایت مجتمع آموزش عالی سراوان
  • برگزاری آزمون غربالگری شانزدهمین المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی
  • وجود بیش از ۱۰۰۰ خوابگاه متأهلی برای دانشجویان علوم پزشکی
  • افزایش تعداد دانشمندان بین المللی ۱ یا ۲ درصد
  • تحریم ورود واکسن توسط مدعیان آزادی و حقوق بشر/ مرجعیت علمی الویت وزارت علوم
  • آزمون غربالگری درون دانشگاهی المپیاد علمی دانشجویی وزارت بهداشت در دانشگاه آزاد برگزار شد